Integratie GuartNet in Genetec Security Center

Irisscanner
Proefopstelling irisscanner
4 juni 2020
Week van de MKI 2020 van FME aankondiging
Week van de MKI: online lunch break met Paul de Hont
24 september 2020

Integratie GuartNet in Genetec Security Center

Genetec Security Center logo

Sinds kort is het mogelijk om Guartnet Objectmonitoring & Aanraakdetectie naadloos te integreren in het Video Management Systeem (VMS) van Genetec. Hiermee wordt het mogelijk om alle alarmen vanuit Guartnet af te handelen in het Genetec Security Center.

Guartnet is ontwikkeld om kunstobjecten continu te kunnen beschermen, bewaken en te volgen. Het is een draadloos netwerk dat bestaat uit kleine, autonome, energiezuinige alarmactiverende nodes die op een niet-destructieve manier aan of op een kunstvoorwerp worden aangebracht. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Werken bij