Week van de MKI: online lunch break met Paul de Hont

Genetec Security Center logo
Integratie GuartNet in Genetec Security Center
13 augustus 2020
Still van Youtube over kennissessie biometrie
Kennissessie over biometrische beveiligingsoplossingen
5 november 2020

Week van de MKI: online lunch break met Paul de Hont

Week van de MKI 2020 van FME aankondiging

Van 21 tot en met 25 september vond de Week van de MKI* plaats, georganiseerd door het FME**. Het programma was volledig online. FME-leden konden zich opgeven voor workshops en dagelijks deelde een mki-ondernemer een innovatief verhaal tijdens de Lunch Break met een (digitaal) kijkje in de keuken. 

Op 24 september was directeur Paul de Hont die ondernemer. Hij vertelde over de manier waarop Automatic Signal de SAVE-bedrijfscultuur verankert in de organisatie, om zo betrokken teams te creëren. Paul ging in op de visie achter SAVE en reikte ook praktische handvatten aan. Ook beantwoorde hij vragen die online gesteld werden.

*MKI staat voor Middelgrote en Kleine Industrie. ** FME is de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie.

Werken bij