Kennissessie over biometrische beveiligingsoplossingen

Week van de MKI 2020 van FME aankondiging
Week van de MKI: online lunch break met Paul de Hont
24 september 2020
Vingerafdruk biometrie, foto via Pixabay
Inzet van biometrie bij beveiliging
27 februari 2021

Kennissessie over biometrische beveiligingsoplossingen

Still van Youtube over kennissessie biometrie

Aan het begin van de maand november zond Automatic Signal een exclusieve online kennissessie uit. Het onderwerp – biometrische beveiligingsoplossingen’- werd van diverse kanten belicht: de privacyaspecten kwamen aan bod, en natuurlijk ook de techniek. Een- of tweetrapsverificatie? Waar sla je de gegevens op? Mag je biometrische beveiliging altijd toepassen? Sommige vragen waren van tevoren door genodigden ingestuurd, andere werden live tijdens de uitzending gesteld via een whatsappnummer.

Moderator Ton Oosterwijk van PKIpartners/Factor50 Informatieveiligheid stelde de vragen aan een panel van deskundigen:

  • Mr. Sylvia Punt – Vanhier Accountants|Adviseurs
  • Arjan van der Poel – senior engineer Automatic Signal
  • Wijnand van Loon – senior security consultant Automatic Signal

De kennissessie duurde een uur. In het filmpje hieronder vindt u een compilatie van de online kennissessie. Voor wie de volledige livestream wil terugkijken: stuur een e-mail met bedrijfsnaam en uw eigen naam naar postbus@automaticsignal.nl o.v.v. Livestream online kennissessie 05.11.2020. We sturen u dan een link. NB We behouden ons het recht voor om de link alleen te sturen naar (potentiële) relaties en klanten van Automatic Signal.

Werken bij