MVO-Prestatieladder behaald

ISO 27001
Certificaat ISO 27001
16 december 2022
Mensen in een museum (foto iSAW via Pixabay)
Partnership met Fortecho Solutions
1 maart 2023

MVO-Prestatieladder behaald

Nieuwsbericht over certificaat MVO-Prestatieladder

Automatic Signal heeft het certificaat MVO-Prestatieladder op niveau 3 behaald. Daarmee toont de onderneming aan dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een betekenisvolle rol speelt in de bedrijfsvoering. Het mvo-managementsysteem is onlangs door een onafhankelijk bureau gecertificeerd na een uitgebreide audit.

Algemeen directeur Paul de Hont: ‘Dit certificaat is zowel richting onze klanten als ook richting onze eigen medewerkers de bevestiging dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er kan nu ook zichtbaar worden aangetoond dat wij bij het realiseren van onze diensten aandacht besteden aan mvo-onderwerpen zoals duurzaamheid, werkomstandigheden en CO2-uitstoot en welke keuzes wij daarbij maken.’

Voor de onderneming gaat maatschappelijk verantwoord ondernemen over meer dan alleen de P van Planet. Gekozen is voor de MVO-Prestatieladder omdat deze een breed scala aan thema’s omvat, ook op het gebied van People en Prosperity/Profit. Zo wordt er bijvoorbeeld veel aandacht geschonken aan opleidingen, gezondheid en de lokale economie.

Werken bij