Primeur! Acces AtWork® in Nederland

Zeven ondernemers op de beurs in de stand van Kracht van Samenwerking.
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023
9 juni 2023
Ondertekening contract Automatic Signal en Castellum Security
Automatic Signal en Castellum Security bundelen krachten
31 januari 2024

Primeur! Acces AtWork® in Nederland

Access AtWork de ondertekening van het contract bij Zicht

Zicht, Automatic Signal en Nedap Security Management hebben een Nederlandse primeur: het cloud native toegangscontrolesysteem Access AtWork® van Nedap wordt in Nederland als eerste door Automatic Signal toegepast bij de kantoren van risico- en verzekeringsadviseur Zicht.

De overeenkomst voor de SaaS-oplossing is onlangs getekend. Binnenkort start Automatic Signal met de installatie en inrichting van het systeem op een aantal locaties van Zicht. De adviseur koos voor Access AtWork® omdat het een flexibel en schaalbaar toegangscontrolesysteem is. Een van de grootste pluspunten is dat het systeem voortdurend softwarematig up-to-date kan worden gehouden zonder tussenkomst van de onderhoudspartij. Zo wordt Zicht maximaal ontzorgd. Bovendien is de toegangscontrole-applicatie eenvoudig te beheren doordat wordt gewerkt met zones en teams in plaats van individuele deuren.

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs is een assurantie tussenpersoon met vestigingen door heel Nederland. De 450 deskundige medewerkers geven onafhankelijk advies aan bedrijven en particulieren en helpen klanten bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s.

Op de foto van links naar rechts: Luuk Reinhoudt (Manager IT infra & servicedesk Zicht), Jeff de Bruijn van Automatic Signal en Ruben van den Hout (Product Manager Nedap).

Werken bij