Automatic Signal en Castellum Security bundelen krachten

Access AtWork de ondertekening van het contract bij Zicht
Primeur! Acces AtWork® in Nederland
23 januari 2024
Bijeenkomst Castellum Security bij Automatic Signal
Geslaagde bijeenkomst leden Castellum Security
4 april 2024

Automatic Signal en Castellum Security bundelen krachten

Ondertekening contract Automatic Signal en Castellum Security

Met groot enthousiasme delen we mee dat Automatic Signal zich heeft aangesloten bij Castellum Security. Met meer dan 66 jaar ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van geavanceerde beveiligingssystemen hebben we een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner in technische beveiliging.

Automatic Signal ziet Castellum Security als een uitstekende partner om de medewerkers en relaties continuïteit te bieden, waarbij de naam, het karakter, het klantportfolio, de vertrouwde gezichten en de vestigingsplaats van het bedrijf ongewijzigd blijven. Daarnaast zal Automatic Signal kunnen profiteren van synergievoordelen op gebieden zoals personeelswerving, kennisontwikkeling en efficiency vanwege de omvang van de Castellum groep. De groei die Automatic Signal als onderdeel van Castellum gaat doormaken, zal op een manier gaan die past bij de normen en waarden van de organisatie.

Automatic Signal is het vijfde bedrijf dat zich, sinds de start van de groep eind 2022, aansluit bij Castellum Security. De groep telt hiermee nu meer dan 150 medewerkers en is actief door heel Nederland vanuit vestigingen in drie provincies. Gezamenlijk streven we ernaar de leidende beveiligingsgroep in Nederland te worden.

Op de foto van links naar rechts: Kees van de Woestijne en Paul de Hont van Automatic Signal en Rob Litjens van Castellum Security.

Werken bij