Geslaagde bijeenkomst leden Castellum Security

Ondertekening contract Automatic Signal en Castellum Security
Automatic Signal en Castellum Security bundelen krachten
31 januari 2024

Geslaagde bijeenkomst leden Castellum Security

Bijeenkomst Castellum Security bij Automatic Signal

De directies van de leden van Castellum Security, de groep waar Automatic Signal sinds dit jaar ook toe behoort, kwamen op 3 april naar Rijsenhout. De bedoeling van de bijeenkomst was om met elkaar kennis te maken en te ontdekken waar de verschillende bedrijven elkaar kunnen aanvullen.

Rob Litjens en Nicky Baars van Castellum Security gaven een presentatie. Rob Hazewindes, de Chief Information Security Officer van Automatic Signal, vertelde hoe de onderneming omgaat met informatieveiligheid. Binnen de beveiligingstechniek zijn informatiebeveiliging en cybersecurity hot topics.

De middag was verder goed verzorgd met hapjes, drankjes en een heerlijke maaltijd. Volgens Paul de Hont, algemeen directeur van Automatic Signal, was het een zeer interessante bijeenkomst geweest.

Werken bij