Automatische personen teller

AUTOMATISCH PERSONEN TELLEN

Als het van belang is om te weten hoeveel mensen er in een gebouw, afdeling of lokaal zijn en het pand is voorzien van een Nedap AEOS toegangscontrolesysteem, dan kan dat systeem de bezoekers tellen. Doordat een toegangspas aan een paslezer moet worden aangeboden, kan het systeem alle in- en uitgaande gebruikers tellen.

Eventueel kan AEOS bij overschrijding van een vooraf ingestelde norm dan de entreedeur vergrendelen of een stoplicht op rood zetten.

INZETTEN VAN EEN 'SLIMME' CAMERA

Tellen van personen kan ook met behulp van een 'slimme' camera. We kunnen deze als standalone voorziening leveren.

Het is natuurijk wel zo dat ieder telsysteem valt of staat met de correcte medewerking van de gebruikers.

DE BADGECHECK: OPLOSSINGEN VOOR HET TELLEN VAN PERSONEN IN ONDERWIJSINSTELLINGEN

Voor onderwijsinstellingen is er nog een andere BadgeCheckoplossing: de BadgeCheck-terminal. Een toezichthouder kan met deze handscanner een student met een pasje live en draadloos controleren. Zo is het mogelijk om online te controleren of het persoonlijk lesrooster de aanwezigheid van de pashouder rechtvaardigt. Ook is een live check mogelijk van de identiteit van de pashouder door zijn of haar pasfoto te vergelijken met de persoon zelf.

En er zijn nog vele andere functies implementeerbaar. Zo kan de BadgeCheck worden gebruikt tijdens controlerondes in en om de school. Personen kunnen worden aangesproken op hun aanwezigheid en de autorisaties kunnen live worden gecontroleerd.

Eventuele boodschappen of meldingen voor of over de pashouder kunnen via AEOS worden doorgegeven aan de BadgeCheck. Bijvoorbeeld: 'Persoon is al drie keer te laat gekomen', 'Persoon is uitgeschreven' of 'Deze pas wordt gezocht i.v.m. diefstal'.

MEER INFO
Werken bij