Beveiligingsoplossingen

BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN

BEDRIJFSOPLOSSINGEN

Bij Automatic Signal begrijpen we als geen ander hoe belangrijk veiligheid is voor bedrijven en particulieren met een midden tot hoog beveiligingsrisico. Daarom bieden wij geavanceerde technische beveiligingsoplossingen die uw gemoedsrust waarborgen en uw eigendommen beschermen. Onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan beveiligingsdiensten, met een focus op toegangscontrole, inbraakalarmsystemen, camerasystemen, brandmeldinstallaties en securitymanagementsystemen.

Toegangscontrole is de sleutel tot een veilige omgeving. Met onze gerenommeerde systemen kunt u nauwkeurig bepalen wie toegang heeft tot uw faciliteiten en wanneer. Of het nu gaat om de toegang tot een bedrijfspand, een woongebouw of zelfs specifieke ruimtes binnen uw locatie, onze toegangscontroleoplossingen bieden uitstekende beveiliging en controle.

Inbraakalarmsystemen zijn een essentieel onderdeel van elke beveiligingsstrategie. Onze geavanceerde systemen detecteren en reageren onmiddellijk op verdachte activiteiten, waardoor potentiële inbrekers worden afgeschrikt en de hulpdiensten snel kunnen worden ingeschakeld als dat nodig is. Uw eigendommen worden dag en nacht beschermd.

Onze camerasystemen bieden u een scherp en duidelijk oog op wat er rondom uw eigendommen gebeurt en bieden u de visuele informatie die u nodig heeft om beslissingen te nemen en te handelen.

Brandmeldinstallaties zijn cruciaal om snel te reageren op brandgevaar en de veiligheid van mensen en bezittingen te waarborgen. Onze systemen detecteren rook, hitte of andere tekenen van brand en waarschuwen onmiddellijk, zodat er tijd is om levens te redden en schade te minimaliseren.

Securitymanagementsystemen bieden u de controle en het overzicht dat u nodig heeft om uw beveiligingsinfrastructuur effectief te beheren. Met deze systemen kunt u alle beveiligingscomponenten centraal monitoren en beheren, waardoor u snel kunt reageren op incidenten en proactief beveiligingsmaatregelen kunt nemen.

Bij Automatic Signal zijn we trots op onze technische expertise en staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Onze beveiligingsoplossingen worden op maat geëngineerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen en worden geïnstalleerd en onderhouden door ons team van goed opgeleide professionals.

UITGELICHT

TOEGANGSCONTROLE MET ACT365

Eén van de toegangscontrole-oplossingen die Automatic Signal biedt, is ACT365 van producent Vanderbilt.
ACT365 is een cloudgebaseerd systeem en daarmee een SaaS-oplossing (Software as a Service).
Dat betekent dat u als eindgebruiker niet zelf hoeft te investeren in lokale servers, software of databases. Alles is toegankelijk en wordt beheerd via internet.

MEER INFO

TWEE FACTOREN AUTHENTICATIE

Om er zeker van te zijn dat de drager van een toegangspas de daadwerkelijke eigenaar is, wordt twee factoren authenticatie toegepast. Die twee factoren bestaan in dit geval uit 'iets wat je bent' en 'iets wat je hebt', namelijk het aderspatroon in je handpalm en een toegangspas waarop dit gegeven is opgelsagen (AVG-proof).

MEER INFO

EIGEN PRODUCTEN