BEDRIJFSOPLOSSINGEN

BEDRIJFSOPLOSSINGEN

Welkom bij Automatic Signal, uw vertrouwde partner in innovatieve beveiligingsoplossingen. Onze missie is helder: uw veiligheid en gemoedsrust staan bij ons voorop. Met decennia aan ervaring leveren wij geavanceerde beveiligingssystemen op maat, ontworpen om uw woon- en werkomgeving te beschermen. Van intelligente alarmsystemen tot state-of-the-art camerabeveiliging en toegangscontrole, wij bieden een uitgebreid scala aan oplossingen. Ontdek hoe wij uw beveiligingsbehoeften naar een hoger niveau tillen en uw eigendommen veilig houden.

Naast de 'algemene' technische beveiligingssystemen, wordt Automatic Signal regelmatig gevraagd om een oplossing te bedenken voor een speciaal probleem. Of we passen een techniek toe die nog niet gemeengoed is. Bijvoorbeeld:

TWEE FACTOREN AUTHENTICATIE

Om er zeker van te zijn dat de drager van een toegangspas de daadwerkelijke eigenaar is, wordt twee factoren authenticatie toegepast. Die twee factoren bestaan in dit geval uit 'iets wat je bent' en 'iets wat je hebt', namelijk het aderspatroon in je handpalm en een toegangspas waarop dit gegeven is opgelsagen (AVG-proof).

MEER INFO

TOEGANGSCONTROLE MET ACT365

Eén van de toegangscontrole-oplossingen die Automatic Signal biedt, is ACT365 van producent Vanderbilt.
ACT365 is een cloudgebaseerd systeem en daarmee een SaaS-oplossing (Software as a Service).
Dat betekent dat u als eindgebruiker niet zelf hoeft te investeren in lokale servers, software of databases. Alles is toegankelijk en wordt beheerd via internet.

MEER INFO

CUSTOM OPLOSSINGEN