Securiblox

SecuriBlox is ontwikkeld om uw beveiliging op snelle wijze tijdelijk te kunnen realiseren of uitbreiden. U kunt één of meerdere modules huren voor bijvoorbeeld de duur van een zes maanden durende tentoonstelling of voor een pop-up expositie. 

Standalone of geïntegreerde modules

Dit modulaire systeem bestaat uit een reeks stevige koffers (flight cases), met ieder een ander technisch beveiligingssysteem. Iedere module kan standalone functioneren maar ook met de andere modules worden geïntegreerd tot één compleet beveiligingssysteem, inclusief doormelding naar een meldkamer.

Momenteel zijn er modules voor inbraakbeveiliging, brandmelding, cameraobservatie en -registratie en objectdetectie.

Te zien in de showroom

Misschien is het inhuren van tijdelijke beveiliging voor u interessant en wilt u eens komen kijken? Dat kan in onze showroom in Rijsenhout. Neem voor het maken van een afspraak contact op via 0297 230 100.

© SecuriBlox is een product van Automatic Signal Rijsenhout B.V.

Leaflet Securiblox (PDF)

Guartnet

Guartnet Objectbeveiliging & Aanraakdetectie is een slimme en onzichtbare manier om kunstobjecten te beveiligen. Het is een draadloos netwerk van compacte, autonome en energiezuinige sensoren, de zogenaamde Guartnodes. Deze worden niet zichtbaar en niet destructief aan of in een object aangebracht. Zo kunnen voorwerpen continu, en juist ook overdag, worden bewaakt en gemonitord.

De sensoren zijn gevoelig voor beweging of aanraking van het object en genereren dan een melding naar het centraal beheerstation, de Guartserver. Ook kan direct bij het object een akoestisch signaal worden gegenereerd als waarschuwing. Op het scherm van de Guartserver wordt alle relevante informatie getoond en/of de benodigde acties.

Specificaties

  • Geen bekabeling maar wel 100% betrouwbaar redundant draadloos netwerk.
  • Guartnet maakt gebruik van een specifieke frequentieband voor beveiligingstoepassingen.
  • Per sensor (afmeting: 80 mm x 50 mm x 15 mm) kunnen de alarmfuncties en de trillingsgevoeligheid snel en makkelijk worden ingesteld met behulp van een tablet.
  • Functioneert als autonoom systeem voor objectbeveiliging maar kan ook worden geïntegeerd in het in gebruik zijn security- of gebouwmanagementsysteem.
  • Objecten kunnen vrij worden verplaatst met behoud van beveiligingsniveau.
  • De draadloze communicatie tussen sensoren en het beheerstation verloopt redundant via strategisch in de ruimte opgestelde repeaters. Valt er een uit, dan neemt een andere de communicatie direct over.
  • De communicatie is bidirectioneel, oftewel er kan data vanaf een node naar de server worden gestuurd, maar ook vanaf de server naar een node.

Integratie in Genetec Security Center 

Het is mogelijk om Guartnet Objectmonitoring & Aanraakdetectie naadloos te integreren in het Video Management Systeem (VMS) van Genetec. Hiermee wordt het mogelijk om alle alarmen vanuit Guartnet af te handelen in het Genetec Security Center. Meer informatie.

Meer weten?

Diverse musea maken al gebruik van de slimme objectbeveiliging van Guartnet. Wilt u weten of deze oplossing ook voor de beveiliging van uw kunstvoorwerpen geschikt is? Neem vrijblijvend contact op via e-mail of telefoon (0297) 230 100.

Guartnode achter schilderij
© Guartnet is een product van Automatic Signal.

Leaflet Guartnet (PDF)