MARKTEN

Welkom bij Automatic Signal, uw betrouwbare partner in beveiligingsoplossingen. Wij bieden maatwerk en geïntegreerde systemen voor diverse markten. Voor de zakelijke markt streven we naar efficiëntie en bescherming van bedrijfsfaciliteiten. Overheidsinstellingen vertrouwen op onze geavanceerde technologieën voor kritieke beveiligingstoepassingen. Onze expertise in het beschermen van waardevolle kunstwerken maakt musea's veiliger dan ooit tevoren. Tot slot bieden we particulieren gemoedsrust met slimme systemen voor thuisbeveiliging.

Ontdek vandaag nog hoe Automatic Signal uw veiligheidsbehoeften kan overtreffen in elke markt waarin u actief bent.

Markten


Zakelijk

Tot onze zakelijke opdrachtgevers rekenen wij onder meer banken, groothandels, juweliers, advocaten- en accountantskantoren, zorg- en onderwijsinstellingen en ook logistieke, transport- en havenbedrijven.

MEER INFO

Overheid

Het beveiligen van overheids-instellingen op landelijk, provinciaal en lokaal niveau brengt altijd een zekere complexiteit met zich mee. Automatic Signal heeft al decennia ervaring met beveiligingstrajecten bij overheidsinstellingen.

MEER INFO

Musea

Automatic Signal heeft zich van oudsher gespecialiseerd in het realiseren van die museale beveiligingsoplossingen, waarbij het vaak de kunst is om de beveiliging zo onzichtbaar mogelijk te laten zijn.


MEER INFO

Particulieren

Particulieren maken al tientallen jaren een belangrijk deel uit van de klantenkring van Automatic Signal. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van beveiligingssystemen die vrijwel niet zichtbaar zijn.


MEER INFO

REFERENTIES

Natuurlijk zijn we trots op de mooie projecten die we voor onze gewaardeerde klanten mogen maken. En bij wie we, soms al vele jaren, over de vloer komen voor onderhoud en service. We zouden op deze plek graag een lijst met referenties publiceren. Maar we doen het niet.

Eén van de redenen dat Automatic Signal wordt gezien als een betrouwbare partner als het gaat om technische beveiliging is namelijk dat we de veiligheid van onze opdrachtgevers heel serieus nemen. Daarom vindt u hier geen namen van klanten. Ook geen logo's. Noch aanbevelingen van directeuren of hoofden beveiliging of facility managers. Onze eigen naam staat niet eens op de bedrijfswagens.

Hoe komt u er dan achter of wij de beveiligingspartij zijn die bij u past? Bel met (0297) 230 100 of stuur een e-mail naar postbus@automaticsignal.nl voor een persoonlijke en vrijblijvende afspraak. We ontvangen u graag in onze showroom.