Bedrijven en instellingen

Winkels, bedrijfsgebouwen, kantoren, onderwijs- en zorginstellingen... sinds lange tijd hebben ze hun behoefte aan beveiliging en veiligheid gemeen. Het is bijna ondenkbaar om daar geen rekening te houden bij het ontwerpen en bouwen van een nieuw, of het betrekken van een bestaand pand.

Beveiliging betreft overigens niet alleen de aanleg van elektronische voorzieningen, zoals inbraaksignalering, toegangscontrole, camerasystemen of brandalarm. Het is een samenspel van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen waarbij Automatic Signal al vaak al in een vroeg stadium wordt betrokken, soms zelfs al bij de besluitvorming om een pand wel of niet te verwerven.

Wij verwerken in de aan te leggen beveiligingssystemen hoogwaardige apparatuur van onder meer fabrikanten als UTC, HiSec, Nedap, Axis, Siemens, Bosch en Siedle. Daarnaast beschikken wij in eigen huis over ontwerp-, engineerings-, productie- en assemblagefaciliteiten om echt maatwerk te realiseren. Standaard hanteren wij de (kwaliteits-)eisen en normen van BORG.

Tot onze klanten rekenen wij onder meer juweliers, advocatenkantoren, accountantskantoren, automobielbedrijven, banken, zorg- en onderwijsinstellingen en bijvoorbeeld logistieke- en transportbedrijven, op- en overslagbedrijven in de havens, groothandels- en fabrieksgebouwen. Dit zijn over het algemeen panden met een hoogrisicogehalte, waarbij expertise, ervaring, maatwerk en de juiste balans tussen de maatregelen het uiteindelijke resultaat bepalen én het verschil maken.

Heeft u behoefte aan een passend advies? Neemt u dan contact met ons op.