Particulieren

Particulieren maken al tientallen jaren een belangrijk deel uit van de klantenkring van Automatic Signal. Het zijn huiseigenaren die op eigen initiatief preventief beveiligingsmaatregelen laten treffen maar ook mensen die een nare ervaring hebben opgedaan of door hun verzekeraar of werkgever hiertoe verplicht worden.

Een absolute voorwaarde bij het ontwerp van een beveiligingsinstallatie voor een woonhuis is dat deze niet alleen veiligheid maar ook comfort biedt en natuurlijk dat het systeem makkelijk is te bedienen. Belangrijk is dat de bewoners zich door aanwezigheid van de installatie prettig en veilig voelen en natuurlijk dat deze betrouwbaar functioneert. Automatic Signal is bovendien gespecialiseerd in het installeren van beveiligingssystemen die vrijwel niet zichtbaar zijn.

Aan de filosofie over de manier waarop woonhuizen en bewoners het beste kunnen worden beveiligd, is overigens in al die jaren niet veel veranderd. Het belangrijkste is nog steeds het buitenhouden van indringers door ze zo vroeg mogelijk te signaleren en ze zo snel mogelijk - bij voorkeur met veel lawaai en/of licht - te verjagen. In hoeverre dit in de praktijk uitvoerbaar is, hangt natuurlijk helemaal af van de situatie op locatie. Voor een rijtjeswoning of een appartement zijn andere maatregelen en oplossingen nodig dan voor een vrijstaande woning of een villa in het buitengebied.

De kennis en ervaring van Automatic Signal zit hem onder meer in het vinden van het juiste evenwicht tussen organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. Onder elektronische maatregelen verstaan wij inbraak-, onraad- en brandalarminstallaties, camerabeveiliging, toegangsbeveiliging en intercom. Bouwkundige maatregelen omvatten bijvoorbeeld hang- en sluitwerk, rolluiken of een zogenaamde strongroom (een extra beveiligde ruimte).

Automatic Signal heeft inmiddels meer dan 10.000 klantspecifieke beveiligingsinstallaties gerealiseerd - waarvan een groot deel bij particuliere klanten - die vaak al jarenlang betrouwbaar functioneren. De kennis en ervaring die we daarbij hebben opgebouwd, zetten we ook graag voor u in.

Die particuliere klanten zijn bijvoorbeeld tweeverdieners die overdag afwezig zijn, graag willen dat hun huis bewaakt achterblijft en die op afstand - bijvoorbeeld op hun smartphone - beelden van thuis willen kunnen bekijken. Of het gezin met kinderen en huisdieren dat wel een installatie wil gebruiken maar daar zo min mogelijk hinder van wil ondervinden. Oudere echtparen en alleenstaanden die vaak en langdurig van huis zijn en zich tijdens hun afwezigheid niet ongerust willen maken omdat zij weten dat hun bezittingen goed beveiligd zijn. Het is de medewerker van een bedrijf of een instelling die door zijn of haar werk extra (veiligheids-)risico's loopt. Of de vermogende particulier die zijn of haar bezittingen of landgoed optimaal wil beschermen en die bovenop genoemde maatregelen vaak aanvullend persoonlijke adviezen wenst te ontvangen.

Herkent u zich hierin en wilt zich (overigens geheel vrijblijvend) door ons laten adviseren, neem dan contact op met Automatic Signal.

Advies over camerabeveiliging voor particulieren