Referenties

Natuurlijk zijn we trots op de mooie projecten die we voor onze gewaardeerde klanten mogen maken. En bij wie we, soms al vele jaren, over de vloer komen voor onderhoud en service. We zouden op deze plek graag een lijst met referenties publiceren. Maar we doen het niet.


Eén van de redenen dat Automatic Signal wordt gezien als een betrouwbare partner als het gaat om technische beveiliging is namelijk dat we de veiligheid van onze opdrachtgevers heel serieus nemen. Daarom vindt u hier geen namen van klanten. Ook geen logo's. Noch aanbevelingen van directeuren of hoofden beveiliging of facility managers. Onze eigen naam staat niet eens op de bedrijfswagens.

Hoe komt u er dan achter of wij de beveiligingspartij zijn die bij u past? Bel met (0297) 230 100 of stuur een e-mail naar  voor een persoonlijke en vrijblijvende afspraak. We ontvangen u graag in onze showroom.

  

 

 

 

 

Musea

Technische beveiliging voor musea

 

 

 

 

 

 

Het beveiligen van musea is een bijzondere tak van sport. De collecties dienen natuurlijk toegankelijk te zijn voor de bezoekers maar ze moeten wel adequaat worden beschermd!
Dit vraagt om specifieke organisatorische en technische oplossingen.

Automatic Signal heeft zich van oudsher gespecialiseerd in het realiseren van beveiligings-
oplossingen voor musea. Denk aan inbraaksignalering, camerasystemen en brandbeveiliging. Speciaal voor het beveiligen van kunstobjecten ontwikkelden we het detectiesysteem GuArtNet.

GuArtNet

GuArtNet is een systeem om kunst- en andere objecten continu en onzichtbaar te bewaken en monitoren. Zodra een bezoeker het object aanraakt of beweegt, wordt alarm gegeven. GuArtNet is een draadloos netwerk van kleine sensoren die met elkaar en met een centraal beheerstation zijn verbonden. De sensoren zitten in kleine compacte doosjes, de GuArtnodes, die niet zichtbaar en niet destructief aan of in een object worden geplaatst.

De sensoren zijn gevoelig voor de trillingen die ontstaan wanneer het object wordt bewogen of aangeraakt. Er wordt een signaal verzonden naar het centraal beheerstation, de GuArtserver, dat alle relevante informatie op een scherm toont ter verdere afhandeling. Bij het object zelf kan een akoestisch signaal worden gegeven als waarschuwing. GuArtNet functioneert als een autonoom systeem maar kan ook worden geïntegreerd in het security- of gebouwmanagementsysteem van het museum. Het is mogelijk om GuArtNet via internet te beheren.

Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor technische beveiliging van musea of GuArtNet? Neem dan a.u.b. contact met ons op.

 

Overheidsinstellingen

Het beveiligen van overheidsinstellingen op landelijk, provinciaal en lokaal niveau brengt altijd een zekere complexiteit met zich mee. Voor burgers moeten de de instanties vaak toegankelijk zijn maar de overheidsmedewerkers en de informatie die er wordt opgeslagen moeten heel goed beschermd zijn. Het gaat dan ook niet alleen om technische beveiligingsmaatregelen maar vooral ook om organisatorisch advies en om integratie van een breed scala aan voorzieningen.

Automatic Signal heeft al decennia ervaring met dit soort beveiligingstrajecten en we zijn daarom uitstekend in staat om in deze omgeving projecten van uiteenlopende omvang te realiseren, in het samenspel met opdrachtgever en eventuele adviseur en (mede-)aannemers.

Graag voorzien wij u en uw overheidsinstelling van een passend advies. Neem hiervoor contact met ons op.

Bedrijven en instellingen

Winkels, bedrijfsgebouwen, kantoren, onderwijs- en zorginstellingen... sinds lange tijd hebben ze hun behoefte aan beveiliging en veiligheid gemeen. Het is bijna ondenkbaar om daar geen rekening te houden bij het ontwerpen en bouwen van een nieuw, of het betrekken van een bestaand pand.

Beveiliging betreft overigens niet alleen de aanleg van elektronische voorzieningen, zoals inbraaksignalering, toegangscontrole, camerasystemen of brandalarm. Het is een samenspel van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen waarbij Automatic Signal al vaak al in een vroeg stadium wordt betrokken, soms zelfs al bij de besluitvorming om een pand wel of niet te verwerven.

Wij verwerken in de aan te leggen beveiligingssystemen hoogwaardige apparatuur van onder meer fabrikanten als UTC, HiSec, Nedap, Axis, Siemens, Bosch en Siedle. Daarnaast beschikken wij in eigen huis over ontwerp-, engineerings-, productie- en assemblagefaciliteiten om echt maatwerk te realiseren. Standaard hanteren wij de (kwaliteits-)eisen en normen van BORG.

Tot onze klanten rekenen wij onder meer juweliers, advocatenkantoren, accountantskantoren, automobielbedrijven, banken, zorg- en onderwijsinstellingen en bijvoorbeeld logistieke- en transportbedrijven, op- en overslagbedrijven in de havens, groothandels- en fabrieksgebouwen. Dit zijn over het algemeen panden met een hoogrisicogehalte, waarbij expertise, ervaring, maatwerk en de juiste balans tussen de maatregelen het uiteindelijke resultaat bepalen én het verschil maken.

Heeft u behoefte aan een passend advies? Neemt u dan contact met ons op.

Service en onderhoud

Team Service houdt professionele beveiligingsinstallaties in optimale conditie. Uitgangspunten voor preventief en correctief onderhoud zijn:

  • Kwaliteit
  • Snelheid
  • Lage kosten
  • Tijdsbesparing
  • Beperking van overlast
  • Proactiviteit

Onderhoud en advies

Onderhoudscontracten of Service Level Agreements (SLA's) variëren van een basisvariant tot overeenkomsten met zeer uitgebreide modules. Ook als uw installatie niet is geleverd door Automatic Signal, kunt u een onderhoudscontract afsluiten. We overleggen graag met u welke vorm het beste bij uw situatie past. Onderhoud vindt plaats op basis van conditiemeting NEN 2767. 

Remote beheer

Door de systemen, indien mogelijk, op afstand ('remote') te beheren, voorkomen we dat uw bedrijfsvoering wordt verstoord, verhogen we de uptime van de systemen en minimaliseren we het aantal storingen en bezoeken op locatie. Dit bespaart u tijd en geld.
Voor remote beheer is altijd uw schriftelijke toestemming vereist. 

In optimale conditie door data-analyse

Door het periodiek analyseren van uit de installatie afkomstige data en op basis van preventief onderhoud en onze eigen ervaring, is het mogelijk om een betrouwbare voorspelling te doen wanneer eventuele vervanging van onderdelen gewenst is. Zo worden storingen voorkomen en blijft de installatie in optimale conditie.

Duidelijke rapportages

Op basis van maatwerkrapportages over de performance van uw beveiligingsinstallatie(s), adviseren we u proactief over eventueel te nemen maatregelen. Inclusief een financiële onderbouwing en planning, zodat u weet waar u aan toe bent.

Vragen over uw installatie? 

Werkt er 'iets' niet? Vragen over uw installatie? De Remote Supportdesk beantwoordt uw vragen telefonisch en biedt eventueel hulp op afstand door een remote verbinding met uw installatie te maken.

  • Onderhoud-storingsopvolging-en-ondersteuning-via-remote-verbinding
  • Team-Service--Onderhoud
  • Voorbereiden-voor-het-werken-bij-een-klant-op-locatie

Meer artikelen...