Werken bij Automatic Signal

Automatic Signal is een financieel gezonde onderneming met een persoonlijke, informele en collegiale bedrijfscultuur.

Wij bieden medewerk(st)ers en toekomstige medewerk(st)ers een moderne en prettige werkomgeving waar wordt gewerkt met de meest geavanceerde beveiligingstechniek. De functies zijn doorgaans voor 38 uur per week maar parttime werken is in bepaalde situaties ook bespreekbaar. Er gelden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, die in overeenstemming zijn met de zwaarte van de functie.

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en op basis daarvan zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Daarnaast kent Automatic Signal een pensioenvoorziening en wordt het volgen van opleidingen gestimuleerd.

Bij Automatic Signal wordt het bedrijfsprincipe SAVE gehanteerd. Dat betekent dat iedere medewerker 5* Service levert, Ambitieus en Vakkundig is en zijn Eigen verantwoordelijkheid neemt in het uitvoeren van zijn werkzaamheden en bij het onderhouden van contacten met zowel klanten als collegae. Meer over SAVE lees je hier.

Neem gerust contact op met onze HR functionaris Laura Berkhout als je nog vragen hebt over Automatic Signal Rijsenhout BV en/of interesse hebt in een van de onderstaande vacatures.

Projectleider

Als projectleider werk je aan een langdurig partnership met onze klanten, medewerkers en leveranciers. Je werkt in het team Museum en Overheid (MO) met klantgedreven professionals die gaan voor het teamresultaat.

Lees meer

Manager Service

Binnen de organisatie ben je dé drijvende kracht achter het projectteam Service, dat zorg draagt voor preventief en correctief onderhoud.

Lees meer

Service technicus

De Servicetechnicus is een ware ‘trouble shooter' die voor technische problemen snel de juiste oplossing vindt. De gezochte Servicetechnicus verhelpt storingen aan beveiligingssystemen, voert ook het preventieve onderhoud aan deze systemen uit en rapporteert aan de Servicecoördinator.

Lees meer