Werken bij Automatic Signal

Automatic Signal is een financieel gezonde onderneming met een persoonlijke, informele en collegiale bedrijfscultuur.

Wij bieden medewerk(st)ers een moderne en prettige werkomgeving waar wordt gewerkt met de meest geavanceerde beveiligingstechniek. De functies zijn doorgaans voor 38 uur per week maar parttime werken is in bepaalde situaties ook bespreekbaar. Er gelden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, die in overeenstemming zijn met de zwaarte van de functie.

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en op basis daarvan zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Daarnaast kent Automatic Signal een pensioenvoorziening en wordt het volgen van opleidingen gestimuleerd.

Werken bij Automatic SignalBij Automatic Signal wordt het bedrijfsprincipe SAVE gehanteerd. Dat betekent dat iedere medewerker 5***** Service levert, Ambitieus en Vakkundig is en zijn Eigen verantwoordelijkheid neemt in het uitvoeren van zijn werkzaamheden en bij het onderhouden van contacten met zowel klanten als collega's. Neem gerust contact op met onze HR functionaris Laura Berkhout als je nog vragen hebt over Automatic Signal Rijsenhout BV en/of interesse hebt in een van de vacatures.

NB Voor alle vacatures geldt dat een antecendentenonderzoek deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure. Je dient van onbesproken gedrag te zijn en je mag geen strafblad hebben.

In twee minuten (en 13 seconden) meer te weten komen over Automatic Signal? Bekijk de video.