Missie

Missie

In een snel veranderende, onberekenbare en complexe wereld heeft een mens van nature behoefte aan zekerheid en veiligheid. De sector waarin Automatic Signal werkzaam is, voorziet in die veiligheidsbehoefte en gebruikt daarvoor innovatieve technische oplossingen. Onze ervaring en expertise stelt ons in staat om op een inventieve manier in te spelen op de specifieke veiligheidsvragen van deze tijd.

WAAR WIJ VOOR STAAN, WAAR WIJ VOOR GAAN

Automatic Signal is al meer dan 65 jaar een autoriteit op het gebied van technische beveiliging voor werk- en woonomgeving. Wij werken voor klanten die hun beveiligingsvraag serieus nemen en die een kwalitatief hoogstaand en passend antwoord op die vraag willen ontvangen.

De gespecialiseerde projectteams zetten geavanceerde technieken en systemen in om klanten te verzekeren van een duurzame maatwerkoplossing. Wij willen dat klanten een persoonlijke benadering ervaren en aangenaam verrast worden door onze aanpak, advies, uitvoering, nazorg en service.

Wij streven naar langdurig partnership met onze klanten, medewerkers en leveranciers. Met meerdere klanten hebben wij al tientallen jaren een goede relatie. Als erkend opleidingsbedrijf dragen wij bij aan het borgen van technische vakkennis voor de komende generaties. Bij Automatic Signal werken klantgedreven professionals die gaan voor het teamresultaat, die eigen verantwoordelijkheid nemen en die zich steeds verder willen ontwikkelen.


Als fundament voor bovenstaande hanteert Automatic Signal deze uitgangspunten:

  • Inspirerend leiderschap
  • Transparante communicatie
  • SAVE gedrag
  • Werken bij