Erkenningen

Als system integrator op het gebied van beveiligingstechniek werkt Automatic Signal continu aan de kwaliteit en optimalisatie van de organisatie en dienstverlening en aan het veilig installeren en onderhouden van installaties. Wij ontplooien daarvoor eigen initiatieven en werken ook op basis van certificering en bedrijfserkenningen.

     BMI        ISO 9001: 2008 
  BMI logo ISO 9001 kwaliteitscertificaat 
BORG      VCA**     SBB Erkend Leerbedrijf
BORG logo VCA logo SBB Erkend leerbedrijf

ISO 9001:2008

Automatic Signal is in het bezit van het certificaat ISO 9001:2008 voor het kwaliteitsmanagement- en VGM-systeem. De meest recente externe audit vond plaats in januari 2018 door Lloyd's Register Quality Assurance. 

BMI

Bedrijven die in het bezit zijn van de BMI-certificaten bewijzen daarmee dat zij goede brandmeldinstallaties leveren/installeren en onderhouden. Automatic Signal is in het bezit van zowel het certificaat voor het leveren als voor het onderhouden van brandmeldinstallaties. We kunnen u bij oplevering of na onderhoud van uw brandmeldinstallatie een verklaring geven, die u op verzoek van uw gemeente, brandweer of verzekeraar kunt overleggen om aan te tonen dat uw pand is voorzien van een gecertificeerde installatie. De meest recente audit vond plaats in het eerste kwartaal van 2017 door KIWA.

BORG

Met het BORG-certificaat toont Automatic Signal aan dat we ons op het gebied van inbraakbeveiliging onderscheiden door aantoonbaar vakmanschap. Ieder jaar wordt de onderneming beoordeeld op alle benodigde kwalificaties voor het adviseren, aanleggen en onderhouden van inbraakbeveiliging. Ook worden bedrijfsprocessen zoals de deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel gecontroleerd. De meest recente audit vond plaats in het eerste kwartaal van 2017 door KIWA.

VCA**

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers en VGM staat weer voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. VCA is bedoeld om mensen veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA is een programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Binnenkort wordt Automatic Signal weer geaudit op VCA** door Lloyd's Register Quality Assurance.

SBB Erkend leerbedrijf

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Het is één van de manieren waarop Automatic Signal vakmensen vindt. SBB staat voor Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Lidmaatschappen

Automatic Signal is lid van VEBON-NOVB en VBN.