Erkenningen & Certificaten

Als system integrator op het gebied van beveiligingstechniek werkt Automatic Signal continu aan de kwaliteit en optimalisatie van de organisatie en dienstverlening en aan het veilig installeren en onderhouden van installaties. Wij ontplooien daarvoor eigen initiatieven en werken ook op basis van certificering en bedrijfserkenningen.

ISO 9001:2015, VCA** en SBB Erkend Leerbedrijf

Automatic Signal is in het bezit van het ISO-certificaat 9001:2015 voor het kwaliteitsmanagementsysteem en voor VCA**. 

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Het is één van de manieren waarop Automatic Signal vakmensen vindt. SBB staat voor Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Automatic Signal is gecertificeerd conform ISO 9001:2008 en VCA** en is een SBB Erkend Leerbedrijf

 BMI (brandmeldinstallaties) en BORG Technisch Beveiligingsbedrijf

BMI Leveren en onderhouden en BORG technisch beveiligingsbedrijf

VCA**

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers en VGM staat weer voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. VCA is bedoeld om mensen veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA is een programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Het huidige certificaat is geldig tot 23.08.2023.

BMI

Bedrijven die in het bezit zijn van de BMI-certificaten bewijzen daarmee dat zij goede brandmeldinstallaties leveren/installeren en onderhouden. Automatic Signal is in het bezit van zowel het certificaat voor het leveren, installeren en voor het onderhouden van brandmeldinstallaties. We kunnen u bij oplevering of na onderhoud van uw brandmeldinstallatie een verklaring geven, die u op verzoek van uw gemeente, brandweer of verzekeraar kunt overleggen om aan te tonen dat uw pand is voorzien van een gecertificeerde installatie. De meest recente audit vond plaats in het derde kwartaal van 2020 door KIWA.

BORG

Met het BORG-certificaat toont Automatic Signal aan dat we ons op het gebied van inbraakbeveiliging onderscheiden door aantoonbaar vakmanschap. Ieder jaar wordt de onderneming beoordeeld op alle benodigde kwalificaties voor het adviseren, aanleggen en onderhouden van inbraakbeveiliging. Ook worden bedrijfsprocessen zoals de deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel gecontroleerd. De meest recente audit vond plaats in het derde kwartaal van 2020 door KIWA.

Lidmaatschappen

Automatic Signal is lid van  VBN en Federatie Veilig Nederland (voorheen VEBON-NOVB).