Missie

Missie van Automatic Signal

 

 

 

 

 

   

 

Ieder mens heeft van nature behoefte aan veiligheid, zeker in een wereld die sneller verandert dan ons soms lief is. De dienstverlenende beveiligingssector voorziet in die veiligheidsbehoefte en gebruikt daarvoor steeds innovatievere technische oplossingen. Onze ervaring en expertise stelt Automatic Signal in staat om op inventieve en juiste wijze in te spelen op de specifieke veiligheidsvragen van deze tijd.  

Waar wij voor staan, waar wij voor gaan

Automatic Signal is al ruim 60 jaar een autoriteit op het gebied van technische beveiliging voor werk- en woonomgeving. Wij werken voor klanten die hun beveiligingsvraag serieus nemen en die een kwalitatief hoogstaand en passend antwoord op die vraag willen ontvangen.

De gespecialiseerde projectteams zetten geavanceerde technieken en systemen in om klanten te verzekeren van een duurzame maatwerkoplossing. Wij willen dat klanten een persoonlijke benadering ervaren en aangenaam verrast worden door onze aanpak, advies, uitvoering, nazorg en service.

Wij streven naar langdurig partnership met onze klanten, medewerkers en leveranciers. Met meerdere klanten hebben wij al tientallen jaren een goede relatie. Als erkend opleidingsbedrijf dragen wij bij aan het borgen van technische vakkennis voor de komende generaties. Bij Automatic Signal werken klantgedreven professionals die gaan voor het teamresultaat, die eigen verantwoordelijkheid nemen en die zich steeds verder willen ontwikkelen.

Als fundament voor bovenstaande hanteert Automatic Signal drie basisprincipes:

  • Inspirerend leiderschap
  • Transparante communicatie
  • SAVE gedrag

Hoe bereikt u ons?

Adres
Boeierstraat 3
1435 LK RIJSENHOUT

Telefoon
+31 (0) 297 230 100

E-mailadres (Algemeen)
postbus@automaticsignal.nl