Particulieren

PARTICULIEREN

PARTICULIEREN

In een wereld vol onzekerheden en uitdagingen is het van vitaal belang om uw huis en uw dierbaren te beschermen. Ontdek hier hoe wij u kunnen ondersteunen met geavanceerde beveiligingsoplossingen die van uw huis een veilige haven maken. Vraag naar onze state-of-the-art technologieën en professioneel advies om uw thuisomgeving zo veilig mogelijk te maken.

Onze diensten zijn bedoeld voor:

  • Huiseigenaren die proactief preventieve beveiligingsmaatregelen willen nemen.
  • Mensen die helaas een nare ervaring hebben gehad met inbrekers.
  • Personen die vanwege hun publieke functie behoefte hebben aan beveiligingsmaatregelen, of die daartoe worden verplicht door verzekeraar of werkgever.


VEILIGHEID EN GEMAK

Bij het ontwerpen van een beveiligingssysteem voor uw huis staat voor ons centraal dat het niet alleen veiligheid biedt, maar ook comfort en gebruiksgemak. Het is van het grootste belang dat de bewoners zich veilig en op hun gemak voelen dankzij de aanwezigheid van een betrouwbaar functionerend beveiligingssysteem. Automatic Signal heeft een specialisatie ontwikkeld in het installeren van beveiligingssystemen die vrijwel onzichtbaar zijn.

De filosofie achter de manier waarop we woonhuizen en bewoners het beste kunnen beveiligen, is in de loop der jaren niet veel veranderd. Het voornaamste doel blijft om indringers buiten te houden door ze zo vroeg mogelijk te detecteren en bij voorkeur met krachtige signalen, zoals geluid en licht, af te schrikken. De daadwerkelijke maatregelen en oplossingen variëren natuurlijk afhankelijk van de specifieke situatie ter plaatse. Appartementen in de stad vereisen bijvoorbeeld een andere aanpak dan vrijstaande woningen of villa's in landelijke gebieden.

PRIVACY BIJ HET GEBRUIK VAN CAMERASYSTEMEN

Bij het implementeren van camerabeveiligingssystemen is het vanzelfsprekend belangrijk om rekening te houden met de privacy van individuen. Voor videobewakingssystemen voor 'persoonlijk of huishoudelijk gebruik' gelden de volgende belangrijke richtlijnen:

  • De camera's zijn uitsluitend gericht op uw eigen eigendom en terrein, en niet op openbare wegen of aangrenzende terreinen.
  • Opgenomen beelden mogen niet openbaar worden verspreid.