Univerzuil

UNIVERZUIL

BEZOEKERSMANAGEMENT

Hoe vaak gebeurt het niet dat bezoekers of chauffeurs per ongeluk hun bezoekers- of toegangspassen niet inleveren? U weet dan niet of zij het gebouw of het terrein hebben verlaten. Om dit te voorkomen, kunt u uw toegangscontrolesysteem combineren met de Univerzuil: een slanke zuil waarin bezoekers hun passen moeten doen voordat de draaideur, de slagboom of bijvoorbeeld een tourniquet kan worden gebruikt. Handig voor uw bezoekersmanagement!

UITVOERINGEN

Van de Univerzuil zijn meerdere uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar en er zijn zuilen voor binnen- en voor buitengebruik. Voor binnengebruik is er de LIS (Low Indoor Single).

Voor buitengebruik zijn er Univerzuilen in twee hoogtes: een lage (Low Outdoor Single) die bedoeld is voor voetgangers, fietsers en automobilisten. En een hoge (High Outdoor Single) die makkelijk vanuit de cabine van een vrachtwagen kan worden bediend.

De hoge zuil is er ook in een versie waarbij beide groepen hun passen kunnen inwerpen: de High Outdoor Double. De buitenversies van de Univerzuilen zijn voorzien van enige klimaatbeheersing en intern zodanig geconstrueerd dat eventueel binnengedrongen regenwater wordt afgevoerd.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de Univerzuil, neem dan een kijkje op de aparte website, klik hier.
Werken bij