Univerzuil

UNIVERZUIL

BEZOEKERSMANAGEMENT

Ontdek onze universeel toepasbare zuil - de ultieme oplossing voor veelzijdige toegangscontrole en efficiënt bezoekersmanagement. Met de meest flexibele functionaliteit bieden wij een naadloze integratie voor al uw behoeften. Kies voor gemak en veelzijdigheid met de Univerzuil.

UITVOERINGEN

Van de Univerzuil zijn meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Er zijn zuilen voor binnen en voor buiten. Bovendien kunnen ze worden voorzien van één of twee openingen om toegangspassen in te nemen. De Univerzuil is in alle kleuren verkrijgbaar.

De hoge versie van de Univerzuil is geschikt voor bediening vanuit vrachtwagens en bussen. Bij de 'dubbele' bediening van deze uitvoering kunnen de functies zowel op personenautoniveau als op vrachtwagen-/busniveau worden bediend.

De buitenversie van de UniverZuil is uiteraard voorzien van enige klimaatbeheersing en intern zodanig geconstrueerd dat eventueel binnengedrongen regenwater wordt afgevoerd.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over onze Univerzuil, neem dan een kijkje op de website van onze Univerzuil, klik hier.