Zakelijk

ZAKELIJK

BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Tot onze zakelijke opdrachtgevers rekenen wij onder meer banken, groothandels, juweliers, advocaten- en accountantskantoren en logistieke, transport- en havenbedrijven. Dit zijn over het algemeen klanten met wat we noemen 'een hoog risicogehalte': zij lopen een meer dan gemiddelde kans om het slachtoffer te worden van inbraak, diefstal of geweld.

Automatic Signal biedt een complete aanpak. Denk aan:

  • Het opstellen van een gedegen beveiligingsplan en plan van aanpak.
  • Het realiseren van beveiligingsoplossingen die het beste bij de situatie passen.
  • Het onderhouden van de beveiligingsinstallaties.


KWALITEITSKEURMERK

In het beveiligingsplan beperken we ons niet tot elektronische voorzieningen, zoals inbraaksignalering, toegangscontrole-, camera- of brandmeldsystemen. Omdat we maatwerk bieden, wordt ook gekeken naar de noodzakelijke organisatorische en bouwkundige beveiligingsmaatregelen.
Als BORG-beveiligingsbedrijf hanteren wij bij de uitvoering en het onderhoud de kwaliteitseisen en -normen van de BORG-regelingen van het CCV.

Meer info

EIGEN ENGINEERINGSAFDELING EN WERKPLAATS

In eigen huis beschikken we over een team van ontwerpers, engineers en tekenaars en een werkplaats voor productie en assemblage om echt maatwerk te kunnen realiseren.

Wij verwerken in de aan te leggen beveiligingssystemen hoogwaardige apparatuur en componenten van gerenommeerde fabrikanten zoals Axis, Bosch, HiSec, Nedap, Siedle, Siemens, Vanderbilt en UTC.

Heeft u behoefte aan een passend advies voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.