ERKENNING & CERTIFICATEN

Automatic Signal werkt voortdurend aan:

 • De kwaliteit van dienstverlening aan klanten.
 • De kwaliteit van de organisatie.
 • De kwaliteit van producten en diensten.
 • Het veilig installeren en onderhouden van installaties.
 • Wij werken op basis van certificeringen en bedrijfserkenningen.

  ISO 9001:2015

  Automatic Signal is in het bezit van het ISO-certificaat 9001:2015 voor het kwaliteitsmanagementsysteem. Het huidige certificaat is geldig tot 9 maart 2024. Hier vindt u de directieverklaring.

  ISO 27001

  Het managementsysteem voor informatieveiligheid heeft in 2022 het certificaat ISO 27001 gekregen.

  VCA**

  VCA staat voor VGM Checklist Aannemers en VGM staat weer voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. VCA is bedoeld om mensen veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA is een programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Het huidige certificaat is geldig tot 23 augustus 2023.

  MVO-PRESTATIELADDER

  Het mvo-managementsysteem is gecertificeerd volgens de MVO-Prestatieladder, op niveau 3. Meer informatie over het MVO-beleid vindt u hier.

  BMI

  Bedrijven die in het bezit zijn van de BMI-certificaten bewijzen daarmee dat zij goede brandmeldinstallaties leveren/installeren en onderhouden. Automatic Signal is in het bezit van het certificaat voor het leveren/installeren en van het certificaat voor het onderhouden van brandmeldinstallaties. We kunnen u bij oplevering of na onderhoud van uw brandmeldinstallatie een verklaring geven, die u op verzoek van uw gemeente, brandweer of verzekeraar kunt overleggen om aan te tonen dat uw pand is voorzien van een gecertificeerde installatie. De meest recente audit vond plaats in het eerste kwartaal van 2021 door KIWA.

  BORG

  Met het BORG-certificaat toont Automatic Signal aan dat we ons op het gebied van inbraakbeveiliging onderscheiden door aantoonbaar vakmanschap. Ieder jaar wordt de onderneming beoordeeld op alle benodigde kwalificaties voor het adviseren, aanleggen en onderhouden van inbraakbeveiliging. Ook worden bedrijfsprocessen zoals de deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel gecontroleerd. De meest recente audit vond plaats in het eerste kwartaal van 2021 door KIWA.

  SBB ERKEND LEERBEDRIJF

  Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Het is één van de manieren waarop Automatic Signal vakmensen vindt. SBB staat voor Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

  LIDMAATSCHAPPEN

  Automatic Signal is lid van VBN en Federatie Veilig Nederland (voorheen VEBON-NOVB).