ZZP-middag

ZZP Bijeenkomst 14 mei 2019Als ZZP'er voor ons werken, betekent dat je 'part of the family' bent. Daarom vond op 14 mei een speciale middag plaats waarin de zelfstandige ondernemers nader kennismaakten met ons bedrijfsprincipe SAVE, gevolgd door een gezellige borrel. ZZP'ers: bedankt voor jullie deelname!

Training Genetec Omnicast

Genetec training 7 en 8 mei 2019 Automatic SignalMedewerkers van Automatic Signal volgen in mei 2019 een tweedaagse officiële training Genetec Omnicast. Zo verdiepen zij hun kennis en blijven ze breed inzetbaar.

Genetec is een van de Security Management Systemen die Automatic Signal toepast. Genetec verbindt IP-bewakingssystemen binnen één intuïtieve interface. 

Bezoek leden Probus

Bezoek Probus 19 03 2019

 

 

 

 

Leden van Probus brachten dinsdag 19 maart een bezoek aan Automatic Signal. 
Tijdens de presentatie werden veel vragen gesteld. Dat zorgde voor een leuke en geanimeerde ochtend.

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2019

Voor de derde keer staat Automatic Signal op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Net als in voorgaande jaren doen we dat onder de vlag van krachtvansamenwerking.nl, een groep ondernemers die gelooft in de kracht van netwerken en samenwerken. We verwelkomen u op 23, 24 of 25 januari graag in onze stand A14!

Op de beurs tonen we een demo van Bosch security camera's in combinatie met Genetec videobewaking.  

Nieuw dit jaar is dat onze senior security consultant, Wijnand van Loon, een lezing houdt over de échte doelstelling van beveiliging. De lezing wordt twee keer gegeven: op 23 januari om 12.30 uur en op 24 januari om 11.30 uur. 

De toegang tot de Vakbeurs is gratis, wel is registratie vooraf nodig. Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Museale relatiemiddag

Relatiemiddag bij museum het Schip op 1 november

Op 1 november hield Automatic Signal een relatiemiddag, speciaal voor de museale relaties. De locatie was het onlangs gerenoveerde Postkantoor van Museum Het Schip. Na een welkomstwoord van directeur Paul de Hont, hield security consultant Wijnand van Loon een presentatie over de kunst van het beveiligen onder het motto 'Maak van je museum geen fort'. Daarna hadden de gasten de gelegenheid om kennis te nemen van de nieuwste camera's van Bosch en Axis, het Genetecplatform, Guartnet, Sick lasers en Securiblox. Senior engineer Arjan van der Poel beantwoordde alle vragen en demonstreerde de werking van de nieuwe modellen. Tot slot was er een rondleiding door het museum en de tijdelijke tentoonstelling over Gaudi. De middag werd afgesloten met een drankje en Spaanse tapas. 

Lezing bij beurs Spot op de Werkomgeving

Lezing: Hoe beveilig je een gebouw zonder er een fort van te maken?

Wijnand van Loon, senior security consultant bij Automatic Signal, gaf op 13 september een lezing tijdens Spot op de Werkomgeving. Deze beurs met lezingenprogramma richtte zich op facilitair verantwoordelijken. Het doel was om hen in één dag bij te praten over de werkomgeving van morgen. Beveiliging hoort daar uiteraard ook bij. De lezing van Wijnand van Loon heeft als titel 'Hoe beveilig je een gebouw zonder er een fort van te maken?'
Wilt u een PDF van de presentatie ontvangen? Neem dan contact op via (0297) 230 121.

Introductie BadgeCheck op Platform Onderwijs & Facilitair

BadgeCheck, mobile deivce voor controle van toegangspassenTijdens de tweedaagse beurs Platform Onderwijs & Facilitair op 24 en 25 april in Nijkerk introduceerde Automatic Signal de BadgeCheck van Linked Solutions. De BadgeCheck is een mobiel device waarmee toegangspassen kunnen worden gecontroleerd. U weet meteen of degene van wie u de pas controleert inderdaad de juiste houder is, of de persoon op deze plek mag zijn en welke toegangsrechten hij of zij heeft. BadgeCheck is gekoppeld aan het toegangscontrolesysteem en geeft u realtime informatie. Meer weten over de BadgeCheck? Neem contact op en we beantwoorden uw vragen graag.

Masterclass 'Maak van uw museum (g)een fort' tijdens Museum Vakdagen

Masterclass Maak van uw museum geen fortOp de eerste dag van de Museum Vakdagen (18 en 19 april) hield senior security consultant Wijnand van Loon een masterclass over het beveiligen van musea, met als titel 'Maak van uw museum (g)een fort'. De actualiteit van het onderwerp werd bevestigd door het feit dat in het voorafgaande weekeinde in Frankrijk in Nantes een kunstroof had plaatsgevonden. De heer Van Loon lichtte diverse organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen toe en legde uit hoe de INCI/DETAR-methode (INCIdent - Detectie - Evaluatie - Transmissie - Alarmering - Respons) in elkaar steekt. Tijdens de lezing en ook na afloop daarvan op de stand, konden beursbezoekers vragen stellen en in gesprek gaan over technische beveiliging.  

Masterclass over beveiliging tijdens Museum Vakdagen

Registreer u voor gratis toegang tot de Museum Vakdagen 2018

Senior security consultant Wijnand van Loon geeft op woensdag 18 april om 10.30 uur een masterclass over beveiliging van musea. Deze masterclass vindt plaats tijdens de Museum Vakdagen op 18 en 19 april in het Evoluon in Eindhoven. Naast de masterclass en andere lezingen, is er ook een beurs waar u van alles vinden over het opzetten, bouwen, onderhouden, inrichten, exploiteren en uiteraard het beveiligen van musea.

Wilt u de masterclass bijwonen en de Museum Vakdagen bezoeken? Als u zich hier registreert, heeft u gratis toegang tot de Museum Vakdagen. 

Platform Onderwijs & Facilitair 2018

Bezoek ons in stand 03.112 op de beurs Platform Onderwijs & Facilitair 2018

Voor facilitair managers in de onderwijsbranche is op 24 en 25 april een boeiende beurs in De Loods in Nijkerk (bij Hart van Holland). Automatic Signal is te vinden in stand 03.112 en presenteert daar geïntegreerde beveiligingsoplossingen, waaronder toegangscontrole, lockermanagement, inbraakdetectie en camerasystemen. Wij installeren de systemen niet alleen maar bieden ook service & onderhoud.

Daarnaast ontzorgen wij facilitaire managers door de beveiliging, indien gewenst, op basis van TCO- en meerjarenonderhoudsbegroting aan te bieden.
Voor toegang tot Platform Onderwijs & Facilitair kunt u zich gratis registreren.

Digitale snelweg langs de achterdeur

Als u in gedachten voor uw woning staat, ziet u meestal wel waar de zwakke beveiligingsplekken zitten. Dat raampje naast de keukendeur. Of de balkondeuren op de eerste verdieping. Lastiger wordt het als het gaat om zwakke plekken in de digitale infrastructuur van uw huis. Lees in het eerder op LinkedIn verschenen artikel hoe u dat zo goed mogelijk kunt (laten) aanpakken. 

Lees meer

Waarborging privacy tijdens video-opnamen met bewakingscamera's

Waarborging van privacy tijdens video-opnamen met bewaklingscamera's

Wie gebruikmaakt van bewakingscamera's, heeft te maken met de bescherming van privacy van de personen die worden gefilmd. Kiwi Analytics heeft een plug-in die personen 'blurt' terwijl acties en bewegingen wel zichtbaar blijven. Het type en het aantal pixels kan naar wens worden ingesteld.

Het originele beeld wordt versleuteld bewaard. Bekijken kan alleen door geautoriseerde personen die een aantal beveiligingsstappen doorlopen. Hoe de plug-in werkt, is te zien in onze showroom in Rijsenhout. 

Meer weten over privacy en videobewaking? Lees dit artikel.

Demo radardetector D2050

Radardetector demo

Radardetector D2050 van Axis is een intelligente aanvulling op een camerabewakingssysteem. De detector is gevoelig voor beweging zonder vals alarm te geven bij elke windvlaag of schaduw. Gekoppelde camera’s of verlichting worden direct aangestuurd en op het videobeeld is duidelijk het spoor te volgen van hetgeen wordt gedetecteerd. De radar heeft een bereik tot 50 meter. Interesse om een live demonstratie te zien in onze showroom? Bel vrijblijvend voor een afspraak (0297) 230100 of neem via e-mail contact op.

Op de eerste beursdag is het al goed druk op de stand

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Op 24, 25 en 26 januari stond Automatic Signal op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Utrechtse Jaarbeurs. Net als vorig jaar presenteerden we ons samen met een aantal partners in één stand onder het motto: 'Kracht van Samenwerking'. Automatic Signal informeerde de bezoekers uiteraard over beveiligingsoplossingen, de partners konden advies geven over uiteenlopende zaken als verhuizingen, kantoormeubilair, reclame etc. Wat de ondernemingen gemeen hebben, is het streven om elke klant zo goed mogelijk te bedienen. Voor een foto-impressie van de beurs, klik op Lees Meer.

Lees meer

Leer Automatic Signal kennen in 2:13

Als u Automatic Signal en onze dienstverlening snel wilt leren kennen, dan is een klik op het filmpje voldoende. In 2 minuten en 13 seconden bent u helemaal op de hoogte. Voor meer verdieping kunt u terecht op de overige pagina's van de site.

Lees meer

Cameratoezicht? Let op deze regels!

Voor cameratoezicht gelden bepaalde regels

Waar moet u op letten als uw organisatie camera's wil inzetten om toezicht te houden? Want dat kan niet zomaar. Cameratoezicht is aan een aantal voorwaarden gebonden. Zo moet het cameratoezicht vooraf worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens, behalve als het wordt gebruikt voor de beveiliging van personen, gebouwen, terreinen, zaken en productieprocessen én de camera’s duidelijk zichtbaar zijn.

Lees meer

Amsterdam Security Expo 2017

Bezoek-stand-Automatic-Signal-tijdens-Amsterdam-Security-Expo-2017

Van dinsdag 31 oktober tot en met donderdag 2 november was Automatic Signal te vinden in stand 304 op de Amsterdam Security Expo 2017. We bedanken iedereen voor de leuke en interessante gesprekken!

Museumcongresdag 2017

Tot de klantenkring van Automatic Signal behoren veel Nederlandse musea, groot en klein en sommige al tientallen jaren. Met veel plezier ontmoeten we die relaties tijdens de Museumcongresdag, die dit jaar plaatsvond op 5 oktober in de Philharmonie in Haarlem.

Mobiele beveiligingsrobot SAM

Mobiele beveiligingsrobot SAMSAM is een mobiele beveiligingsrobot. Begin juli liet Automatic Signal beveiligingsmedewerkers van een museum kennismaken met de mogelijkheden van SAM. De robot maakt 24/7 beveiliging beschikbaar voor bedrijven of locaties waar dit onmogelijk of onrendabel is te organiseren met inzet van menskracht.

Lees meer

Museumkennisdag mei 2017

Stand Automatic Signal op Museumkennisdag 2017Tijdens de Museumkennisdag op 15 mei 2017 in het Louwman Museum in Den Haag konden deelnemers met hun vragen over beveiliging van musea en kunstobjecten terecht bij Automatic Signal.

Lees meer

Axis Award Newcomer of the Year 2016

Automatic Signal newcomer of the year Axis 2016Tijdens de Axis Partner Summit 2016 op 11 oktober in Rotterdam hebben commercieel directeur Kees van de Woestijne (midden, links) en manager magazijn Ton Hoogenboom (midden, rechts) de Axis Award voor Newcomer of the Year in ontvangst mogen nemen.

Lees meer

Hoe bereikt u ons?

Adres
Boeierstraat 3
1435 LK RIJSENHOUT

Telefoon
+31 (0) 297 230 100

E-mailadres (Algemeen)