Waarborging privacy tijdens video-opnamen met bewakingscamera's

Waarborging van privacy tijdens video-opnamen met bewaklingscamera's

Wie gebruikmaakt van bewakingscamera's, heeft te maken met de bescherming van privacy van de personen die worden gefilmd. Kiwi Analytics heeft een plug-in die personen 'blurt' terwijl acties en bewegingen wel zichtbaar blijven. Het type en het aantal pixels kan naar wens worden ingesteld.

Het originele beeld wordt versleuteld bewaard. Bekijken kan alleen door geautoriseerde personen die een aantal beveiligingsstappen doorlopen. Hoe de plug-in werkt, is te zien in onze showroom in Rijsenhout. 

Meer weten over privacy en videobewaking? Lees dit artikel.

Demo radardetector D2050

Radardetector demo

Radardetector D2050 van Axis is een intelligente aanvulling op een camerabewakingssysteem. De detector is gevoelig voor beweging zonder vals alarm te geven bij elke windvlaag of schaduw. Gekoppelde camera’s of verlichting worden direct aangestuurd en op het videobeeld is duidelijk het spoor te volgen van hetgeen wordt gedetecteerd. De radar heeft een bereik tot 50 meter. Interesse om een live demonstratie te zien in onze showroom? Bel vrijblijvend voor een afspraak (0297) 230100 of neem via e-mail contact op.

Leer Automatic Signal kennen in 2:13

Als u Automatic Signal en onze dienstverlening snel wilt leren kennen, dan is een klik op het filmpje voldoende. In 2 minuten en 13 seconden bent u helemaal op de hoogte. Voor meer verdieping kunt u terecht op de overige pagina's van de site.

Lees meer

Amsterdam Security Expo 2017

Bezoek-stand-Automatic-Signal-tijdens-Amsterdam-Security-Expo-2017

Van dinsdag 31 oktober tot en met donderdag 2 november was Automatic Signal te vinden in stand 304 op de Amsterdam Security Expo 2017. We bedanken iedereen voor de leuke en interessante gesprekken!

Mobiele beveiligingsrobot SAM

Mobiele beveiligingsrobot SAMSAM is een mobiele beveiligingsrobot. Begin juli liet Automatic Signal beveiligingsmedewerkers van een museum kennismaken met de mogelijkheden van SAM. De robot maakt 24/7 beveiliging beschikbaar voor bedrijven of locaties waar dit onmogelijk of onrendabel is te organiseren met inzet van menskracht.

Lees meer

Op de eerste beursdag is het al goed druk op de stand

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Op 24, 25 en 26 januari stond Automatic Signal op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Utrechtse Jaarbeurs. Net als vorig jaar presenteerden we ons samen met een aantal partners in één stand onder het motto: 'Kracht van Samenwerking'. Automatic Signal informeerde de bezoekers uiteraard over beveiligingsoplossingen, de partners konden advies geven over uiteenlopende zaken als verhuizingen, kantoormeubilair, reclame etc. Wat de ondernemingen gemeen hebben, is het streven om elke klant zo goed mogelijk te bedienen. Voor een foto-impressie van de beurs, klik op Lees Meer.

Lees meer

Cameratoezicht? Let op deze regels!

Voor cameratoezicht gelden bepaalde regels

Waar moet u op letten als uw organisatie camera's wil inzetten om toezicht te houden? Want dat kan niet zomaar. Cameratoezicht is aan een aantal voorwaarden gebonden. Zo moet het cameratoezicht vooraf worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens, behalve als het wordt gebruikt voor de beveiliging van personen, gebouwen, terreinen, zaken en productieprocessen én de camera’s duidelijk zichtbaar zijn.

Lees meer

Museumcongresdag 2017

Tot de klantenkring van Automatic Signal behoren veel Nederlandse musea, groot en klein en sommige al tientallen jaren. Met veel plezier ontmoeten we die relaties tijdens de Museumcongresdag, die dit jaar plaatsvond op 5 oktober in de Philharmonie in Haarlem.

Museumkennisdag mei 2017

Stand Automatic Signal op Museumkennisdag 2017Tijdens de Museumkennisdag op 15 mei 2017 in het Louwman Museum in Den Haag konden deelnemers met hun vragen over beveiliging van musea en kunstobjecten terecht bij Automatic Signal.

Lees meer

Axis Award Newcomer of the Year 2016

Automatic Signal newcomer of the year Axis 2016Tijdens de Axis Partner Summit 2016 op 11 oktober in Rotterdam hebben commercieel directeur Kees van de Woestijne (midden, links) en manager magazijn Ton Hoogenboom (midden, rechts) de Axis Award voor Newcomer of the Year in ontvangst mogen nemen.

Lees meer

 

Hoe bereikt u ons?

Bezoek- en postadres

Contact (telefoon/fax)

T: +31 (0) 297 230 100
E: