Automatic Signal op de Amsterdam Security Expo 2017

Automatic Signal op Amsterdam Security Expo 2017De Amsterdam Security Expo (opvolger van SSA) is de bekendste beurs op het gebied van beveiliging. Het thema dit jaar is:

Bent u klaar voor het nieuwe beveiligen?

Automatic Signal adviseert u graag over de nieuwste mogelijkheden om uw werk- of woonomgeving te beschermen.

U vindt ons in hal 12, stand nummer 304. Graag tot ziens op de beurs!

Nog geen toegangsbewijs in uw bezit? Klik hier als u zich wilt registreren voor gratis toegang tot beurs.

Museumcongresdag 2017

Grote foyer Philharmonie HaarlemTot de klantenkring van Automatic Signal behoren veel Nederlandse musea, groot en klein en sommige al tientallen jaren. Met veel plezier ontmoeten we die relaties tijdens de Museumcongresdag, die dit jaar plaatsvond op 5 oktober in de Philharmonie in Haarlem.

 

 

Museumkennisdag mei 2017

Stand Automatic Signal op Museumkennisdag 2017Tijdens de Museumkennisdag op 15 mei 2017 in het Louwman Museum in Den Haag konden deelnemers met hun vragen over beveiliging van musea en kunstobjecten terecht bij Automatic Signal. In de stand was een demonstratie van het draadloze en onzichtbare system voor objectbeveiliging GuArtNet te zien en te horen. Bezoekers werden daarnaast geïnformeerd over het verhuurconcept SecuriBlox, de makkelijke manier om tijdelijk extra beveiliging te regelen.

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Automatic Signal op Beurs Facilitair & GebouwbeheerSamen met vier andere partners was Automatic Signal aanwezig op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 25, 26 en 27 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Onder het motto 'De kracht van samenwerking' konden bezoekers zich laten informeren over project- en kantoorinrichting, signage en reclamewerk, verhuizen en natuurlijk beveiligen. De vijf partijen kennen elkaar van diverse samenwerkingsverbanden en staan in voor elkaars kwaliteiten. Het succes van deze eerste editie Kracht van Samenwerking smaakt naar meer. Volgend jaar weer!  

 

Mobiele beveiligingsrobot SAM

Mobiele beveiligingsrobot SAMSAM is een mobiele beveiligingsrobot. Begin juli liet Automatic Signal beveiligingsmedewerkers van een museum kennismaken met de mogelijkheden van SAM. De robot maakt 24/7 beveiliging beschikbaar voor bedrijven of locaties waar dit onmogelijk of onrendabel is te organiseren met inzet van menskracht.
SAM is ontwikkeld door Robot Security Systems in Den Haag. Hier kom je meer te weten over SAM. Graag nemen we u mee naar een demonstratie van SAM.

Tech Information Market Nedap

Nedap Information Tech MarketAccountmanager Kees de Jong stond op 24 maart op de Tech Information Market tijdens de Nedap International Channel Partner Conference in Enschede. De Nedap partners hadden op de beurs veel belangstelling voor de UniverZuil, een van de eigen producten van AS. Met de UniverZuil is het mogelijk om de vaak kostbare toegangspassen van bezoekers van een pand, instelling of bedrijf weer in te nemen. In het toegangscontrolesysteem wordt de bezoeker dan afgemeld waarna een deur, tourniquet, slagboom of hek wordt geopend. De UniverZuil kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Er is ook een hoge variant, speciaal voor vrachtwagenchauffeurs.  

Axis Award Newcomer of the Year 2016

Automatic Signal newcomer of the year Axis 2016Tijdens de Axis Partner Summit 2016 op 11 oktober in Rotterdam hebben commercieel directeur Kees van de Woestijne (midden, links) en manager magazijn Ton Hoogenboom (midden, rechts) de Axis Award voor Newcomer of the Year in ontvangst mogen nemen. Automatic Signal past camera's van Axis toe in projecten die daarvoor geschikt zijn en treedt ook op als wederverkoper van de camera's. Indien gewenst bereiden we ze dan plug & play voor.

 

 

Hoe bereikt u ons?

Bezoek- en postadres

Contact (telefoon/fax)

T: +31 (0) 297 230 100
E: