Cameratoezicht? Let op deze regels!

Voor cameratoezicht gelden bepaalde regels

Waar moet u op letten als uw organisatie camera's wil inzetten om toezicht te houden? Want dat kan niet zomaar. Cameratoezicht is aan een aantal voorwaarden gebonden. Zo moet het cameratoezicht vooraf worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens, behalve als het wordt gebruikt voor de beveiliging van personen, gebouwen, terreinen, zaken en productieprocessen én de camera’s duidelijk zichtbaar zijn.

Lees meer

Amsterdam Security Expo 2017

Bezoek-stand-Automatic-Signal-tijdens-Amsterdam-Security-Expo-2017

Van dinsdag 31 oktober tot en met donderdag 2 november was Automatic Signal te vinden in stand 304 op de Amsterdam Security Expo 2017. We bedanken iedereen voor de leuke en interessante gesprekken!

Mobiele beveiligingsrobot SAM

Mobiele beveiligingsrobot SAMSAM is een mobiele beveiligingsrobot. Begin juli liet Automatic Signal beveiligingsmedewerkers van een museum kennismaken met de mogelijkheden van SAM. De robot maakt 24/7 beveiliging beschikbaar voor bedrijven of locaties waar dit onmogelijk of onrendabel is te organiseren met inzet van menskracht.

Lees meer

Axis Award Newcomer of the Year 2016

Automatic Signal newcomer of the year Axis 2016Tijdens de Axis Partner Summit 2016 op 11 oktober in Rotterdam hebben commercieel directeur Kees van de Woestijne (midden, links) en manager magazijn Ton Hoogenboom (midden, rechts) de Axis Award voor Newcomer of the Year in ontvangst mogen nemen.

Lees meer

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Na een succesvolle Amsterdam Security Expo begin november in de RAI richt Automatic Signal zich nu alweer op de volgende beurs: Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Utrechtse Jaarbeurs op 24, 25 en 26 januari 2018.

Lees meer

Museumcongresdag 2017

Tot de klantenkring van Automatic Signal behoren veel Nederlandse musea, groot en klein en sommige al tientallen jaren. Met veel plezier ontmoeten we die relaties tijdens de Museumcongresdag, die dit jaar plaatsvond op 5 oktober in de Philharmonie in Haarlem.

Museumkennisdag mei 2017

Stand Automatic Signal op Museumkennisdag 2017Tijdens de Museumkennisdag op 15 mei 2017 in het Louwman Museum in Den Haag konden deelnemers met hun vragen over beveiliging van musea en kunstobjecten terecht bij Automatic Signal.

Lees meer

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Automatic Signal op Beurs Facilitair & GebouwbeheerSamen met vier andere partners was Automatic Signal aanwezig op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 25, 26 en 27 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Onder het motto 'De kracht van samenwerking' konden bezoekers zich laten informeren over project- en kantoorinrichting, signage en reclamewerk, verhuizen en natuurlijk beveiligen.

Lees meer

 

Hoe bereikt u ons?

Bezoek- en postadres

Contact (telefoon/fax)

T: +31 (0) 297 230 100
E: