Toegangscontrole ACT365

TOEGANGSCONTROLE MET ACT365

Eén van de toegangscontrole-oplossingen die Automatic Signal biedt, is ACT365 van producent Vanderbilt.

ACT365 is een cloudgebaseerd systeem en daarmee een SaaS-oplossing (Software as a Service).

Dat betekent dat u als eindgebruiker niet zelf hoeft te investeren in lokale servers, software of databases. Alles is toegankelijk en wordt beheerd via internet.


VOORDELEN ACT365

  • FLEXIBEL EN MAKKELIJK - Met ACT365 bepaalt u zelf wie, waar en wanneer toegang heeft tot een bepaalde locatie of ruimte. En u trekt de rechten net zo makkelijk weer in.

  • BEHEER OP AFSTAND - Met één lokale PC met een online verbinding regelt u alles op afstand. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

  • ABONNEMENT - Betaling op abonnementsbasis en naar rato van het aantal te controleren toegangen. En omdat het een cloudgebaseerd systeem betreft, is er geen voorinvestering in software of servers nodig. ACT365 is volledig encrypted en gehost in het Microsoft Azure datacenter.

  • ALLES VIA EEN APP - Veel mensen vinden het handig om alles via de app te kunnen beheren. Met een eenvoudig menu regelt u alles, waar u ook bent. U kunt bijvoorbeeld een deur openen of afsluiten, een gebruiker of een deur toevoegen of verwijderen. De app is zowel voor iOS als Android beschikbaar.

  • RAPPORTAGES - De app voorziet ook in rapportages. U ziet bijvoorbeeld real time welke kaarthouders zich in een gebouw bevinden met het aanwezigheidsoverzicht. Voor BHV'ers een uitkomst!VOOR WIE IS ACT365 GESCHIKT?

Het systeem is vooral geschikt voor kantoren, bedrijven of instellingen met vestigingen op meerdere locaties, waar per vestiging op een paar toegangen (deur, poort, etc.) controle nodig is. Bijvoorbeeld een MKB-onderneming, of een sportschool met meerdere vestigingen. Maar ook verhuurders van vastgoed of vakantiewoningen kunnen profiteren van de voordelen van ACT365, tegen een aantrekkelijke abonnementsprijs.

Daarnaast wordt ACT365 toegepast bij bijvoorbeeld een toegangshek of een slagboom bij een parkeerterrein.

ACT365 EN AUTOMATIC SIGNAL

Automatic Signal adviseert en overlegt met u over het soort kaartlezers dat het beste past bij uw situatie en de manier waarop toegang verleend kan worden. Bijvoorbeeld met een pincode, een toegangspas, een virtuele toegangspas op een smartphone, een barcode of qr-code, kentekenherkenning, etc.

DUIDELIJKE UITLEG EN INSTRUCTIE

Wij installeren de kaartlezers bij de gewenste toegangen, installeren ACT365 op een PC en zorgen dat de juiste verbindingen tot stand komen. Wij laten u zien hoe alles werkt in het klantportaal en hoe u bijvoorbeeld een overzichtsrapport kunt maken. Er is een uitgebreide handleiding beschikbaar.

Meer weten? Team Sales vertelt u er graag meer over. Bel (0)297 230 100 of stuur een e-mail naar postbus@automaticsignal.nl.

MEER INFO
Werken bij